![ارسال سراسری](/themes/custom-6d7b/userfiles/9f71d9.png?m=thumb&w=54&h=54&q=high)
ارسال سراسری
ارسال کالا در کمتر از ده روز کاری به سرتاسر ایران
![قیمت شگفتانگیز](/themes/custom-6d7b/userfiles/2df0b5.png?m=thumb&w=54&h=54&q=high)
قیمت شگفتانگیز
تا سقف 80% تخفیف
![%100 اورجینال](/themes/custom-6d7b/userfiles/cb525b.png?m=thumb&w=54&h=54&q=high)
%100 اورجینال
تضمین اصالت کالا
![ضمانت 7 روزه](/themes/custom-6d7b/userfiles/8b2814.png?m=thumb&w=54&h=54&q=high)
ضمانت 7 روزه
عودت کالای معیوب تا 7 روز پس از خرید
محصولات مرتبط
سرخ کن گوسونیک مدل GAF-658 یک سرخ کن بدون روغن با ظرفیت8 لیتر(4+4 لیتر) لیتر است. این سرخ کن از فناوری گردش هوای گرم برای پخت سریع و یکنواخت غذاها بدون نیاز به روغن استفاده می کند.
سرخ کن گوسونیک مدل GAF-658 دارای هفت برنامه پخت از پیش تنظیم شده است: سیب زمینی سرخ کرده، مرغ، ماهی، میگو، استیک، سبزیجات و کباب. همچنین دارای یک تنظیم دستی است که به شما امکان می دهد دما و زمان پخت را خودتان تنظیم کنید.
استفاده از سرخ کن گوسونیک مدل GAF-658 آسان است. به سادگی غذا را در سبد قرار دهید، برنامه پخت مورد نظر خود را انتخاب کنید و دکمه شروع را فشار دهید. سرخ کن بقیه کارها را انجام می دهد.
سرخ کن گوسونیک مدل GAF-658 تمیز کردن آن نیز آسان است. سبد و تابه قابل جدا شدن هستند و می توان آنها را در ماشین ظرفشویی شست.
در اینجا برخی از ویژگی های سرخ کن گوسونیک مدل GAF-658 آورده شده است:
- بدون روغن سالم سرخ می کند
- استفاده آسان
- تمیز کردن آسان
- دارای هفت برنامه پخت از پیش تنظیم شده است
- دارای تنظیم دستی است
در کل، سرخ کن گوسونیک مدل GAF-658 یک گزینه عالی برای کسانی است که به دنبال یک سرخ کن بدون روغن سالم و آسان استفاده هستند. این سرخ کن برای تهیه انواع غذاها عالی است و تمیز کردن آن نیز آسان است.
در اینجا چند دستور پخت برای سرخ کن گوسونیک مدل GAF-658 آورده شده است:
سیب زمینی سرخ کرده
- سیب زمینی ها را پوست بکنید و به صورت مکعب های یک سانتی متری خرد کنید.
- سیب زمینی ها را با آب سرد بشویید و سپس با حوله کاغذی خشک کنید.
- سیب زمینی ها را در یک کاسه بزرگ بریزید و با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و 1/2 قاشق چایخوری نمک مزه دار کنید.
- سیب زمینی ها را در سبد سرخ کن قرار دهید و در یک لایه پخش کنید.
- سرخ کن را روی 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید یا سیب زمینی ها نرم و طلایی شوند.
مرغ
- 1 پوند سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست را به قطعات 1 اینچی برش دهید.
- مرغ را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، 1/2 قاشق چایخوری نمک و 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه مزه دار کنید.
- مرغ را در سبد سرخ کن قرار دهید و در یک لایه پخش کنید.
- سرخ کن را روی 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید و به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید یا مرغ پخته شود.
ماهی
- 1 پوند فیله ماهی سفید را به قطعات 1 اینچی برش دهید.
- ماهی را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، 1/2 قاشق چایخوری نمک و 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه مزه دار کنید.
- ماهی را در سبد سرخ کن قرار دهید و در یک لایه پخش کنید.
- سرخ کن را روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید و به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید یا ماهی پخته شود.
دیدگاه خود را بنویسید