این سرخ کن قدرتمند با توان ۱۴۰۰ واتی خود دمای پخت مواد غذایی را از دمای ۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم میکند، این سرخ کن به لطف طراحی منحصر به فرد خود قابلیت گریل کردن دارد و میتواند غذا را کباب کند و تا 49% سریعتر از اجاق گازها فرایند پخت غذا را انجام میدهد. یکی دیگر از فناوریهای به کار رفته در این محصول تکنولوژی فوق العاده Extra Crisp است، که سطح غذا را ترد و برشته میکند و در عین حال بافت داخل مواد غذایی همچنان نرم، تازه و آبدار است.
ارسال سراسری
ارسال کالا در کمتر از ده روز کاری به سرتاسر ایران
قیمت شگفتانگیز
تا سقف 80% تخفیف
%100 اورجینال
تضمین اصالت کالا
ضمانت 7 روزه
عودت کالای معیوب تا 7 روز پس از خرید
محصولات مرتبط
نقد و بررسی تخصصی سرخ کن تفال مدل EY۵۰۱
با استفاده از تکنولوژی Extra Crisp و Air Fryer به کار رفته در سرخ کن تفال مدل EY۵۰۱ که از گردش هوای گرم برای پخت غذا با چربی کم یا بدون چربی استفاده میشود، به طوری که رطوبت و چربی از سطح غذای شما با استفاده از گردش هوای گرم، تبخیر کرده و باعث برشته شدن غذا میشود. با استفاده از این فناوری، وعدههای غذایی شما به روشی سالم و با حداقل میزان چربی آماده میشود.
- گریل کردن به سبک حرفهای
برای تهیه یک گریل خط دار بسیار لذیذ و خوشمزه توسط این سرخ کن دیگر نیازی به وسایل گوناگون ندارید، بلکه کافیست با استفاده از توری و صفحه مخصوص سرخ کن که از جنس آلومینیوم دایکاست، را داخل دستگاه قرار دهید. همچنین شما میتوانید یک استیک آبدار با سطحی برشته، سبزیجات رژیمی، مرغ کاملا سوخاری شده بدون هیچ گونه روغن اضافی و سایر مواد غذایی را بپزید و میل کنید.
- ظرفیت و تنظیم دمای سرخ کن تفال
ظرفیت سرخ کن تفال مدل EY501 به حجم 4.2 لیتر که مناسب 6 نفر برای افراد پر جمعیت میباشد، توسط این دستگاه سرخ کن میتوانید دما را طبق نیاز خود تنظیم کنید و بازهی زمان انتخاب دما از 80 تا 200 درجه سانتی گراد تعیین شده است و زمان پخت یک مواد غذایی خوشمزه و برشته نیز تا 60 دقیقه در نظر گرفته شده است. همچینن شرکت تفال با بکارگیری از یک سیستم هشدار دهنده پس از اتمام فرایند پخت به شما اعلام هشدار آماده شدن غذا و یا زمان تعیین شده برای آشپزی را میدهد.
طراحی ظاهری سرح کن EY501 تفال
سرخ کن تفال مدل EY51 به رنگ مشکی مات با دستگیره های نقره ای و بدنه ای از جنس استیل و پلاستیک طراحی شده و در پلاستیک آن از مواد BPA که فوق العاده مضر و خطرناک استفاده نشده و کاملا ایمن شده است، همچنین یک سبد که به شکل کشویی بوده و مربعی با روکشی نچسب برای سرخ کردن بهتر تشکیل شده است. در این سرخ کن تفال بیش از 150 برنامه دستور پخت در نظر گرفته شده که تنها کافیست شما برنامه نرم افزار تفال را روی گوشی هوشمند خود نصب کنید و از این دستورالعملهای پخت غذا استفاده کنید.
زمان پخت و دمای مناسب برای مواد غذایی
زمان در نظر گرفته شده برای پخت سیب زمینی با ضخامت 8 الی 10 میلیمتر دمای 200 درجه سانتیگراد که با استفاده از آن میتوانید در زمان 15 الی 32 دقیقه 300 الی 800 گرم سیب زمینی تازه یا یخ زده را سرخ کنید. همچنین برای مواد غذایی مثل ماهی یا میگو دمای 140 الی 170 درجه سانتیگراد در مدت زمان 4 دقیقه برای میگو و 17 دقیقه برای ماهی در نظر گرفته شده است. برای درست کردن فیله ماهی 100 الی 400 گرم در زمان 8 الی 15 دقیقه نیز تایین شده است.
سایر دمای تنظیم شده برای مواد غذایی:
- سبزیجات: 300 الی 700 گرم سبزیجات در دمای 200 درجه سانتی گراد، زمان منتظر ماندن: 16 الی 20 دقیقه
- مرغ: برای سرخ شدن مرغ در دمای 200 درجه سانتی گراد، زمان منتظر ماندن: 60 دقیقه
- انواع پرنده ها: برای سرخ شدن در دمای 180 الی 200 درجه سانتی گراد، زمان منتظر ماندن: 16 الی 20 دقیقه
دیدگاه خود را بنویسید